نوع مقاله : علمی - ترویجی
نویسندگان
1 1- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر- موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
2 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری- دانشکده مهندسی علوم زراعی- گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
3 پژوهشکده اکولوژی دریای خزر- موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
4 دانشگاه آزاد اسلامی تهران - واحد علوم و تحقیقات- دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
چکیده
کلیدواژهها